πŸ“š Killerbody Back in shape - Fajah Lourens (18-Apr) - Boek Downloaden op e-reader

Killerbody Back in shape
Boektitel : Killerbody Back in shape
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 192 pagina's
Jaar : 18-Apr
Categorie : Dieet & Gezond, Dieet & Gezond, Dieet & Gezond
Uitgever : Kosmos Uitgevers
Taal: Nederlands

Erg veel tekst over borstvoeding; als je dat niet geeft kan je al 1/3 overslaan. Daarnaast word er nergens in gegaan op bevalling met keizersnede wat duidelijk een andere impact heeft (op vooral je buikspieren) dan een natuurlijke bevalling. Recepten veel met MKBM producten die je dan weer aan moet schaffen... ik ben geen fan. Wel wat fijne oefeningen beschreven om spiergroepen thuis te kunnen trainen! Maar al met al had ik er veel meer van verwacht.

Dit boek besteld voor na mn bevalling. In het boek wordt ingegaan op een aantal zaken omtrent zowel je zwangerschap als na je bevalling. Betreft info over voeding(ssupplementen) gezond leven en training. Info en trainingsschemas zijn echter vrij basis en daarom geschikt voor de beginner maar niet voor de wat meer gevorderden.

Had er meer van verwacht teveel blabla en weinig effectieve schemas etc.

D fit queen van Nederland Fajah Lourens helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor de tijd tijdens en n de zwangerschap geeft Fajah antwoord op de online meest gestelde vraag hoe je snel weer je oude figuur terugkrijgt. Een raadgever met trainings- en voedingsschema's lekkere recepten voor het hele gezin en gezonde opvoedtips voor kinderen.

Best Book: